Laman Utama2018-09-18T13:40:54+00:00
 

Ekspres Lebuhraya Anda

Selama dua dekad Plusliner dengan nama jolokan “King of the Highway” telah menyusuri lebuh raya utama di Semenanjung Malaysia, menghubungkan bandar-bandar utama dengan rakyat Malaysia.

Cari Agen
 

Keselesaan sepanjang perjalanan

Sinonim dengan namanya, Koc Plusliner Ekonomi direka khusus untuk penumpang lebuh raya. Plusliner komited untuk menyediakan perkhidmatan bas yang selamat, boleh dipercayai dan berpatutan. Dari Kuala Perlis di Utara ke Johor Bahru di Selatan dan Kuantan di Timur, ribuan penumpang kami berpuas hati dengan perkhidmatan kami yang berada dalam kelasnya sendiri. Buat masa kini Plusliner mempunyai 16 laluan dengan kekerapan berlepas setiap 20 minit.

Perkhidmatan Sewaan Bas

Plusliner Travel & Tours menyediakan perkhidmatan sewaan bas yang selamat dan boleh dipercayai. Dari sewaan singkat hingga sewaan harian melibatkan pelbagai destinasi dan masa bertolak, kami sedia memberi perkhidmantan terbaik.

Dedikasi and komitmen kami membolehkan Plusliner memeberi perkhidmatan sewaan bas yang mempunyai rekod keselamatan terbaik dengan pemandu terlatih yang menjanjikan perjalanan anda selamat, terjamin dan menyeronokkan. Hubungi kami sekarang di 03 4047 7905/07/08 atau KTB Infoline 03 4045 8878 dan kakitangan profesional kami telah bersedia untuk memenuhi keperluan sewaan bas anda.

Kakitangan Terlatih

Selesa

Nilai Untuk Ringgit

Lebih Mengenai Kami